Från början till slut

Vi är med dig från början till slut när det kommer till din flytt. I vår flyttservice ingår bland annat tjänsterna nedan.

img

Packning

Självklart är själva packningen en viktig del av en flytt. Just detta är en av de delar av processen som du kan överlämna åt oss. Vi ser till att packa dina ägodelar på ett smidigt och säkert sätt så att ingen av de riskerar att komma till skada.

img

Tunga lyft

En av de jobbigaste delarna av en flytt är de tunga lyft som behöver utföras. Det är dock inte något som du behöver oroa dig för när du anlitar oss, för vi sköter nämligen detta åt dig. Eftersom vi har tillgång till den allra senaste utrustningen finns det inga lyft som är för tunga för oss!

img

Transport

När vi väl har packat ner dina ägodelar och burit ut de till vår flyttbil hjälper vi dig även med transporten av de. Vi tar de då till din nya bostad där vi självklart även hjälper dig med att bära in de.

img

Uppackning

När vi väl transporterat dina ägodelar till din nya bostad och burit in de hjälper vi dig också med uppackningen av de. Även när det gäller detta kan du känna dig trygg i det faktum att vi kommer att behandla dina ägodelar på ett varsamt sätt så att de inte riskerar att skadas.