Från början till slut

Vi är med dig från början till slut när det kommer till din flytt. I vår flyttservice ingår bland annat tjänsterna nedan.

services_icon1

Bärhjälp

En av de jobbigaste delarna av en flytt är de tunga lyft som behöver utföras. Det är dock inte något som du behöver oroa dig för när du anlitar oss, för vi sköter nämligen detta åt dig. Eftersom vi har tillgång till den allra senaste utrustningen finns det inga lyft som är för tunga för oss!

services_icon1

Bohagsflytt

Behöver du som privatperson hjälp med din flytt? Självklart är det något som vi erbjuder. Vi behandlar dina möbler och andra ägodelar varsamt och ser till att de kommer fram till den nya bostaden i samma skick som de hade när vi hämtade de från den gamla!

services_icon1.png

Företagsflytt

Precis som att vi kan hjälpa privatpersoner med deras flyttar kan vi också hjälpa företag. Närmare bestämt kan vi hjälpa dessa med kontorsflyttar. Vi flyttar då alla möbler och andra prylar från ert gamla kontor till det nya på ett snabbt och smidigt sätt!

services_icon1

Återvinning

Har du ägodelar som du vill göra dig av med? Går de att återvinna? I så fall kan vi transportera de till en återvinningscentral åt dig där vi återvinner de. Det är ett miljövänligt sätt att göra sig av med sina möbler och andra ägodelar på så länge det handlar om sådana som går att återvinna!

services_icon1

Hämtning och lämning till varuhus

Vi finns även här för att hjälpa dig med hämtning och lämning till och från varuhus. Tveka därför inte på att kontakta oss gällande detta om det är något som du behöver vår hjälp med!

services_icon1

Dödsbon

Har en familjemedlem eller släkting till dig gått bort? Är det du som har hand om hela eller delar av dödsboet? Vill du flytta dess möbler och andra prylar, antingen hem till dig själv, till någon av de andra arvingarna, till soptippen eller återvinningscentralen? Det är i så fall ytterligare ett exempel på något vi kan göra åt dig!

services_icon1

Akut flytt

Behöver du av någon anledning hjälp med en akut flytt? Då finns vi mot en extra avgift här för att hjälpa dig med det. Vi kan alltså göra det även fast du kontaktar oss med kort varsel!

services_icon1

Tömning av källare och/eller vindsförråd

I samband med en flytt kan man förstås behöva tömma bostadens källare och/eller dess vindsförråd. Om du vill att vi hjälper dig med det kan vi göra det utan några som helst problem!