Låt en flyttfirma sköta det

Enligt studier flyttar den genomsnittliga svensken hela elva gånger under sin livstid. Tidigare har det nästintill alltid varit en dag där vänner och familj fått hjälpa till med hela flytten, men allt fler vänder sig nu mot att istället anlita en flyttfirma. Inte helt ologiskt, med tanke på att du dels slipper den fysiskt jobbiga biten – du slipper också all jobbig planering runtomkring, när det ofta finns mycket annat att tänka på utöver själva flytten. 

En vanlig tanke är att hjälp från en flyttfirma kan vara kostsamt. Självklart är det dyrare än att göra det helt på egen hand, men en vanlig kommentar som vi får är att det är bra mycket billigare än vad kunden först tänkte från början. Vi vill att alla ska kunna få hjälp och har därför lagt fokus på att vara en riktigt högkvalitativ firma – med riktigt bra priser.

Mer än en traditionell flyttfirma

För oss är det viktigt att du som anlitar en flyttfirma får en firma som kan täcka alla dina behov. Vi hjälper både dig som ska flytta till en ny bostad, likaså kan vi hjälpa företag som ska till nya lokaler. Dessutom finns det ingenting i flyttmomentet som vi inte kan hjälpa er med, så med oss får ni en flyttfirma som gör allt från ax till limpa. Vill ni att vi hjälper er med exakt allt kan ni bara luta er tillbaka och komma till den nya bostaden där allt ligger uppackat och klart – utan att ni behövt röra på ett endaste finger. 

Helt efter dina behov

Om du letar efter hjälp med din flytt så misstänker vi att du vill involvera så få som möjligt. Därför har vi också lagt mycket arbete på att ha ett brett utbud av tjänster, så att du slipper anlita en firma för flytt, en för städning och en för bortforsling. Med oss får du allt i ett – skönt, eller hur?

 

Kontakta oss idag gällande din flytt så fixar vi en unik offert, baserat helt och hållet på dig och din bostads behov.