Det här är Råsunda Express

För oss finns det inget viktigare än en nöjd kund. Därför lägger vi på Råsunda Express ett stort fokus på att alltid leverera över dina förväntningar, och att alltid vara lyhörda kring hur vi kan förbättra oss. Vi grundades 2018 och har ända sedan dess haft ett gediget fokus på just högkvalitativt arbete där kundens behov alltid är det viktigaste.

Det är ett vinnande koncept som gör att du som kund får en riktigt bra service, och för vår del innebär det att vi alltid utvecklas och blir ännu bättre. 

En riktigt säker flytt

För oss är det viktigt att du som kund känner dig säker med vår hantering av dina möbler. Vi är alltid extremt försiktiga och har ett extremt lågt utfall av skador av just den anledningen. Skulle det mot förmodan ske något hjälper vi självklart till med att hantera det så att inte du påverkas.

Alla som är anställda hos oss på Råsunda Express är dessutom ansvarsförsäkrade och vi erbjuder en support via telefon och mail under veckans alla dagar. Det gör att du aldrig behöver vänta länge på svar på frågor eller funderingar.

Välj Råsunda Express vid nästa flytt

När det nya kontraktet är påskrivet och det är dags att påbörja flyttprocessen vill vi att Råsunda Express är det självklara valet. Därför erbjuder vi, förutom en bred mängd tjänster och ett gediget fokus på service, dig som potentiell kund en kostnadsfri offert. Kontakta oss så fixar vi en för just dig redan idag.

 

Välkommen till oss på Råsunda Express!