Flyttfirma för dig baserad i Bromma

Promovers Stockholm AB

Varmt välkommen till oss på Promovers Stockholm AB! Vi är en flyttfirma som är verksamma i Stockholmsområdet. Bor eller verkar du någonstans i Stockholmsregionen och behöver hjälp med en flytt? I så fall är vi ett utmärkt alternativ för dig. Vi hjälper dig med alla delar av din flytt, från nerpackning av dina ägodelar till tunga lyft, transport och uppackning när vi väl tagit de till din nya bostad eller ditt företags nya kontor.

När du anlitar oss för flytthjälp behöver du därför, förutom att kontakta oss, knappt göra så mycket som att lyfta ett finger! Tveka på så sätt inte på att höra av dig till oss redan idag om det är så att du är i behov av vår hjälp. Vi ser fram emot att få höra från dig, men ännu mer åt att kunna förse dig med den service som du efterfrågar!

Vi har förmånliga priser

Vi på Promovers Stockholm AB anser att förstklassig flytthjälp inte ska behöva innebära dyra priser. Just därför erbjuder vi våra tjänster till ytterst förmånliga sådana. Med tanke på vilket slitsamt arbete en flytt kan innebära tycker vi det är rättvist att så många kunder som möjligt ska ha råd med flytthjälp.

Vill du ha mer information om vad det kommer kosta dig att anlita oss i just ditt fall? Skicka då en offertförfrågan till oss redan idag. Så länge den är noggrann och korrekt kommer vi att kunna återkomma med en offert så fort vi kan där vi anger det exakta pris vi kan hjälp dig för!

Flyttfirma för dig som bor i Bromma

Vår adress

Vi på Promovers Stockholm AB har Rullstensvägen 22 i Spånga som vår adress. Vi riktar dock inte enbart in oss till dig som bor eller är verksam i just Spånga, utan till kunder i alla delar av Stockholm. Tveka därför inte på att ta kontakt med oss om du är baserad i denna del av landet och intresserad av våra tjänster!

Boka tid för hjälp med din flytt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify