Flyttfirma städning Bromma

Det finns flera fördelar med att anlita oss för flyttstäd

När du planerar en flytt är det inte bara viktigt att tänka på att flytta ut dina saker. Vad som är minst lika viktigt är att se till att flyttstädningen sker på ett noggrant sätt så att du eller ditt företag slipper betala extraavgifter i efterhand. Flyttstäd är i majoriteten av fallen obligatoriskt, oavsett om det handlar om bostäder eller kontorslokaler. Syftet med flyttstäd är helt enkelt att förbereda bostaden eller kontoret för kommande hyresgäster eller ägare.

Om du ska flytta från en hyresrätt och din flyttstädning inte håller måttet kommer hyresvärden anlita en städfirma för att ta hand om städningen. I samband med detta struntar oftast hyresvärden i att jämföra priser och liknande, eftersom det helt enkelt är du som kommer få stå för kostnaden. Det kan med andra ord bli en dyr historia att slarva med flyttstädningen. Även i de fall du ska lämna över kontorslokaler, en bostadsrätt, eller ett hus kan du få komma att betala stora summor om ni kommit överens om att det är du som är ansvarig och städningen inte gjorts på ett bra sätt.

Det är viktigt att städa på rätt sätt

Vid flyttstäd är det av stor vikt att städningen sker på ett korrekt sätt för att säkerställa att utrymmena blir rengjorda från grunden. Även för dig som är van att städa hemma eller på kontoret kan det vara svårt att göra en flyttstädning på ett riktigt sätt eftersom det skiljer sig från en vanlig städning. Ofta ställs det krav på fönsterputs, djuprengöring och andra typer av lokalvård. Vi är experter på flyttstäd och har omfattande erfarenhet inom området. Med andra ord kan vi till ett förmånligt pris se till att din flyttstädning sker på rätt sätt så att du slipper dyra bötesavgifter i efterhand.

Flyttfirma flyttstäd Bromma

Flytta med en och samma firma

En av fördelarna med att anlita oss för flyttstädning är att du då vänder dig till en och samma firma för flytt av dina saker och efterföljande städning. Du slipper helt enkelt hålla kontakten med flera aktörer. Vi är bara ett samtal bort och finns här för att din bostads- eller kontorsflytt ska gå till på ett så smidigt sätt som möjligt så att du kan lägga tid och fokus på annat. Vi är medvetna om hur mycket du har att tänka på i samband med din flytt, att då vända sig till en pålitlig och erfaren firma är en av de bästa investeringarna du kan göra. Ta kontakt med oss idag för att veta mer om våra tjänster inom städning och flytt, eller för att boka en tid direkt. Vi finns tillgängliga via kontaktformuläret och telefonnumret som du hittar här på vår hemsida. Vi ser fram emot att höra från dig!

Boka tid för hjälp med din flytt

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt.

Drag To Verify