Det här kan vi hjälpa er med

Med ett brett utbud av tjänster och många års erfarenhet blir ditt val av flyttfirma tämligen enkelt, om du frågar oss. Se nedan med vad vi kan hjälpa dig med, eller hör av dig till oss direkt så berättar vi mer.

img

Privatflytt

Om du ska flytta till en ny bostad så kan vi hjälpa dig med precis det du vill. Vissa vill ha hjälp med magasinering, andra med transporten och vissa vill att vi packar ned, lyfter in, transporterar och packar upp. Vi hjälper dig med vad du än önskar, oavsett hur lång tid det kommer ta.

img

Företagsflytt

Att flytta en företags ägodelar är ett tämligen omständligt projekt. Dels är det ofta väldigt mycket som ska flyttas, dessutom är det i många fall dyra liksom tunga produkter som ska tas med. Vi är experter på företagsflytt och är dessutom försäkrade om olyckan skulle vara framme.

img

Transport och bärhjälp

Att bära soffor och andra tunga möbler kan vara det absolut jobbigaste vid en flytt, dessutom om det ska bäras ned flera våningar. Det hjälper vi gärna till med. Vi kan självklart även se till att transportera allting när det är dags att styra skutan mot den nya adressen.

img

Flyttstädning

Allt har packats ur din bostad och ligger nu redo på din nya adress. Kvar är bara en sak: att städa den gamla. Det är en ofta väldigt omfattande städning som ska genomföras, och få är sugna på att åka tillbaka till sitt gamla hem och städa. Vi har erfarenheten som krävs och ser till att det blir skinande rent.

img

Packning

Genom att strategiskt packa ned allting i flyttkartonger på helt rätt sätt blir uppackningen en avsevärt mycket trevligare historia. Vi vet exakt hur saker och ting ska packas för en så smidig process som möjligt, och märker upp tydligt så att du vet precis vad som ligger var.

img

Väldigt mycket mer

Vårt utbud är stort och detta, och mycket mer, kan vi hjälpa er med. Är du osäker på om huruvida vi kan stå till tjänst med något under din flytt så är du mer än välkommen att slå oss en signal eller maila oss, så återkommer vi med svar inom 24 timmar.